Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Hur du stylar den svarta t-shirten

2022-09-12

Hur du stylar den svarta t-shirten

 

Den svarta t-shirten är, har varit och kommer förbli ikonisk

På BAREEN är vi eniga om att den svarta t-shirten är den utmärkta basprodukten i din garderob. Du kan styla den ikoniska svarta t-shirten från sportig till uppklädd till casual utan stor ansträngning. I denna blogg vill vi dela våra bästa tips från vår ‘in-house’ fashionista Anthon. Vi tipsar om hur du kan styla två olika svarta t-shirts, och till sist hur du bäst tar hand om dina t-shirts så håller i många år.

En klassiskt passform för en stilren look

Om du gillar den mer klassiska stilen, så rekommenderar vi en mer åtsittande, utan att vara tight, t-shirt. Vårt take på detta är vår Classic Fit i svart. Enligt oss är det värt det att investera i en t-shirt med riktigt skarp passform. Därför om du vill göra ett statement med en clean t-shirt, handlar allting om passformen och hur den sitter. När du väl har hittat den perfekta passformen, kan du enkelt kombinera den med ett par snygga kostymbyxor. Vi rekommenderar ett par mattsvarta eller lackskor. För en mer casual vibe så rekommenderar vi ett par rena sneakers.

Lite mera street

Om du letar efter en lite mer street aktig vibe så har vi precis det du letar efter. När du vill ha en mer street aktig vibe så är det viktigt att t-shirten är skuren på ett annorlunda sätt. Vår Box Fit t-shirt kommer i två modeller, Heavy eller Light. De har vad som kallas ‘drop-shoulders’ och har en mer oversized, baggy passform. Denna slags stil är extremt populär i Skandinavien just nu, av en anledning. Armarna är lite längre och den avslappnade stilen ger din outfit en 90’s vibe. Ett par tvättade blåa jeans med snygga vita sneakers är en perfekt kombination till denna outfit. Om man vill uppgradera outfiten lite så kan man även rocka en svart mössa eller keps (som självklart ska sitta bak och fram) med denna outfit.

Så tar du hand om dina svarta t-shirts

För att vara säker på att din älsklings t-shirt inte bleknar och behåller sin färg i lång tid, borde du följa de här tipsen:

  • Tvätta alltid dina svarta t-shirts i 30 grader
  • Vänd dina t-shirts ut och in när du tvättar dem
  • Det samma gäller när de torkar = ut och in!
  • Skippa ALLTID torktumlaren
  • Inte mer än 800 varv under tvätt
  • Använd ett skonsamt tvättmedel för dina kläders och huds skull.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: