Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Olika sorters T-shirts

2021-12-27

Olika sorters T-shirts

Många anser att det inte finns ett mer basic klädesplagg än T-shirten. Den är simpel, okomplicerad och ofta minimalistisk utan att vara ett statement. Oftast. Hos oss är den i alla fall det. Våra T-shirts pryds inte av flashiga loggor eller kladdiga tryck utan de kommer utan tryck, gjorda av bra kvalitet med snygg passform. Vad mer vill man ha? Det har visat sig att ni alla, våra kära kunder, har velat ha bra kvalitet och snygg passform men ibland på olika sätt. Det är därför vi har gått från att bara producera Classic fit T-shirts, till att nu producera 5 olika sorters T-shirts. För att hjälpa dig välja rätt T-shirt kommer här en liten förklaring till de olika T-shirtsen vi har:

Vår Classic fit var den första T-shirten vi började sälja, i svart och vitVarför? Därför vi tröttnade på att vi aldrig kunde hitta en T-shirt där passform, hållbarhet, kvalitet och pris aldrig gick ihop i ett och samma plagg. Så vi beslutade oss för att helt enkelt göra den själva. Vår Classic fit är vår version av den klassiska T-shirten. Den har en normal, slank passform och sitter bra längs med kroppen utan att vara för tight. Vi började med att bara ge ut den i svart och vitt men märkte snabbt att intresset för riktigt bra T-shirts var stort och den finns nu i 8 olika färger så att man alltid kan få sig en riktigt bra T-shirt i den färg man älskar.

Våra T-shirts blev snabbt omtyckta av många, kvinnor som män. När vi tillslut tröttnade på att våra flickvänner hela tiden snodde våra T-shirts, skapade vi till sist en Classic fit modell för kvinnor. De stora skillnaderna är bland annat att den finns i lite andra färger än herr modellen, men sedan också passformen. Den är anpassad efter de kvinnliga formerna, och är lite kortare samtidigt som den sitter lite mer tight om kroppen så att tjejer och kvinnor också kan få njuta av våra älskade T-shirts.

Vi insåg snabbt att hur mycket vi än älskar vår första T-shirt, Classic fit modellen, så vill man ibland ha lite olika sorters T-shirts. Det var härifrån vår V-Neck  fit kom. Den är av samma storlek och passform som vår Classic fit. Skillnaden är självklart beskärningen av halsen, och den ikoniska looken T-shirten får av sin V-formade hals. Denna T-shirten går bra att använda bara som den är, men också under skjortor då kragen inte syns.

Om man går i motsatt riktning från skjortor och V-Necks och söker efter någonting lite mer ‘laid back’ med en mer baggy look, så letar du efter vår Box Fit Heavy T-shirt. Detta är vår personliga favorit som man ofta ser hela bareen familjen gå i på kontoret. Box Fit Heavy T-shirten är en oversized T-shirt med så kallade ‘drop shoulders’. Det betyder att de har lite längre ärmar, och självaste axelsömmen börjar lite längre ner på skuldran. T-shirten är också gjord i lite tjockare material, vilket ger den en lite tyngre, riktigt cool och snygg vibe. T-shirten är unisex och passar till både kvinnor och män, men vi brukar rekommendera att kvinnor tar en storlek mindre än vad de brukar använda då T-shirten är oversized.

Om du älskar T-shirts lika mycket som vi gör, och önskar att du bara kunde gå klädd i T-shirts året runt, sol som snö, varm som kallt, så blir du nog glad av att höra att vi har tagit fram en Long Sleeve  fit för att hålla dig varm under de kallare dagarna. Denna T-shirt är precis vad det låter som att den är, en långärmad T-shirt. Den sitter ungefär som vår Classic fit på kroppen, men en passform som varken är baggy eller för tight. Den passar perfekt till de lite kallare dagarna om du inte har lust att ha på dig en tjocktröja, utan bara vill ha något som täcker armarna och håller dig varm. Den passar även perfekt som ett innerlager under en jacka eller liknande för att hålla dig varm under de där riktigt kalla dagarna. Sedan skadar det inte heller att den råkar vara riktigt snygg samtidigt som den håller dig varm.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: