Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Röda Korset

Vi donerar till det goda ändamålet

Röda Korset

För ett gott syfte

Vi är stolta att kunna berätta, att vi har upprättat ett samarbete med Röda Korset för att stötta deras goda syfte. Från och med idag kan du köpa vår nya t-shirt som stöttar Röda Korsets arbete med människor i utsatta situationer. Hos BAREEN T-SHIRT är vi stolta över att kunna stötta ett gott syfte. Vår vision är simpel: Vi vill bidra till en mer hållbar värld - så därför ligger det helt naturligt i vårt DNA att vi vill göra en skillnad, när vi kan. Det gäller först och främst vår egen produktion - att se till att produktionen av våra T-shirts är hållbar från början till slut - och att de sen är tillgängliga till ett pris som du kan betala. Det är några av våra absoluta kärnvärden. Men vi kan, och vill, göra mer än det - och det är därför vi också ägnar oss till att stötta välgörande syften.
LIMITED EDITION

BAREEN T-SHIRT X RÖDA KORSET

Förra julen tog vi oss an ett välgörenhetsprojekt för att stötta den självständiga organisationen julehjælpen.dk (julhjälpen på svenska). Tack vare alla era beställningar kunde vi skicka iväg hela 25.000 danska kronor till behövande barnfamiljer i corona året 2020. I år har vi ambitioner om att upprepa förra årets succé, och denna julen ägnar vi oss åt att stötta människor i utsatta situationer i Danmark och i utlandet i samarbete med Röda Korset. Det är här vår nya T-shirt kommer in i bilden. För att stötta det goda syftet har vi nämligen designat en limited edition utgåva av vår Classic Fit i grå. T-shirten är självklart producerad i den vanliga kompromisslösa kvalitén, som du känner igen från våra klassiska T-shirts; 100% ekologisk bomull, som behåller sin snygga passform, även efter att den har blivit tvättad många gånger. Den har fått en väldigt simpel design, som består av enbart Röda Korsets danska motto, “Altid til stede”, som betyder “Alltid på plats”, i T-shirtens högra hörn.
SE VÅRA ANDRA ERBJUDANDEN OCH SAMLINGAR

ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET

T-shirten kostar 239 kr. och kommer släppas i ett begränsat antal. Den kan fås till både män och kvinnor, och är nu tillgänglig på vår webshop. Nämnde vi förresten att hela vinsten från försäljningen av T-shirten går direkt till Röda Korset? Vi hoppas att ni har lust till att hjälpa oss att samla in pengar för att stötta det goda syftet - först genom att klicka hem T-shirten, men sedan framförallt genom att bära den! På det sättet hjälper ni oss med att sprida ordet om deras goda budskap.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: