Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Så här lyckas du med den Skandinaviska ‘Scandi Stilen’

2022-08-22

Så här lyckas du med den Skandinaviska ‘Scandi Stilen’

 

Den skandinaviska stilen har spridit sig mer och mer de senaste åren. Frågan är om det är de vackra människorna man beundrar eller är det den enkla, grundläggande stilen som de ofta lyckas med. Hur kan man få en t-shirt att bli så elegant?

Om vi ​​var skulle ge dig en guide om hur du bäst återskapar Scandi-stilen, skulle vårt första tips vara att investera i bra basprodukter av hög kvalité, alltid ekologiska kläder. Vinka hejdå till den (nästan dagliga) outfitkrisen, för har du högkvalitativa basic t-shirts i olika färger kan du alltid falla tillbaka på dem i många olika sammanhang.

En bra bas

Hemligheten med Scandi-stilen är att hela din outfit vilar på en bra grund, ens ‘must have’ bas plagg. Det häftiga med dessa är att man kan kombinera sina bas plagg med varandra och därmed ha oändliga variationer av outfits. Som ett exempel kombinera våra shorts med en klassisk t-shirt eller med en collab t-shirt. Så du kan använda samma plagg om och om igen och ändå alltid ha på dig en ny outfit.

För det andra rekommenderar vi att inte jaga trender. Trender kommer och går, men bra grunder finns kvar. En snygg t-shirt var relevant för 20 år sedan, och kommer vara relevant om 20 år. Om du känner att kreativiteten inte är helt där, kan du följa vår instagram för inspiration för att utveckla din stil.

Oversized. Oversized. Oversized. 

Simpelt är inte lika med tråkigt. Det som gör din outfit extraordinär är ofta passformen och snitten på dina kläder. En oversized basic t-shirt som vår Box Fit T-shirt är den absolut bästa lösningen för detta. Den överdimensionerade looken ger dig en fashionabel look utan att anstränga dig för mycket och det är det som gör Scandi-stilen så populär. Det krävs inte mycket, utan man kan hålla det enkelt och lyssna till citatet, less is more.

Den oversized passformen skapar också alltid en skön känsla, som bringar dig välbehag i kroppen då plagget inte sitter för tight och känns rymligt. 

Last but not least 

Håll dig till snygga, neutrala färger när du stylar din bas och ta din outfit till en högre nivå genom att pryda den med färgglada accessoarer. Du kan till exempel kombinera våra shorts i färgen mocha med en t-shirt i ljus sandfärg och bära ljusa skor eller keps till dem, för en minimalistisk cool outfit tack vare kvalitativa ekologiska kläder.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: