Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Så finner du din perfekta t-shirt

2022-08-23

Så finner du din perfekta t-shirt

 

Vi bakom bareen har i många år funderat över den perfekta t-shirten, det gyllene snittet. Vad gör en bra t-shirt? Vi vet att den perfekta t-shirten existerar någonstans mellan ett samspel av pris, passform och kvalité.

Passformen måste passa

Till skillnad från träningskläder behöver inte den vardagliga t-shirten vara allt för tight (oavsett hur vältränad du är). För oss är olika passformer på olika t-shirts som natt och dag, som mellan Classic Fit och Box Fit. Box Fit t-shirten är inte bara snygg att ha på sig, utan också superbekväm att ha på sig. Den sitter inte tight någonstans och täcker magen och överarmarna på ett skönt sätt. Den klassiska t-shirten, vår Classic Fit har en traditionell passform vilket gör att den fungerar fantastiskt till vardagen och alla slags outfits. Viktigt att tänka på när du väljer en t-shirt är att den ska falla ungefär en handsbredd under midjan. Ett bra trick är att testa att att lyfta på axlarna - om ditt bälte precis kikar fram är t-shirten perfekt.

Är materialet viktigt?

Många av våra manliga kunder föredrar att deras t-shirts är gjorda av lite tjockare tyg. Tjockleken av ens t-shirt har dock ingenting att göra med dess kvalitet. Din t-shirt ska känns som en del av dig, ett extra lager hud. En riktigt bra t-shirt är gjord av 100% bomull och ännu bättre om det är ekologiskt bomull. Det är därför bareen enbart producera 100% ekologiska kläder. Bareens Box Fit t-shirts finns i både tungt och lätt material, vilket helt enkelt betyder att man kan välja tjockleken på sin t-shirt. Till de lite mer varma dagarna kan det vara extremt skönt att ha en Box Fit Light, då vår Box Fit Heavy kan bli lite varm. Vi rekommenderar att man alltid har ett par t-shirts av light och heavy versionen i färgerna svart, vitt och grå då de är essentiella basplagg..

Kragen gör den sista touchen. 

Den rundhalsade kragen är förmodligen den mest kända/populära kragen för herr-T-shirts. Kragen ser både sportig och enkel ut nog att bäras varje dag. När du köper en t-shirt, se till att kragen inte sitter för hårt runt halsen så att du kan ha en skjorta över om det behövs. Om du däremot letar efter en t-shirt som utan problem kan bäras under skjortor och tröjor bör du leta efter en V-ringad. V-ringad krage är perfekt skräddarsydd för att tillåta outfits med olika lager, där t-shirten inte syns.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: