Alltid bareens mängdrabattAlltid bareens mängdrabatt

Möt gänget bakom BAREEN T-SHIRT

2021-11-16

Möt gänget bakom BAREEN T-SHIRT

Vårt mål är att leverera kvalitets T-shirts med omtanke och fokus på ett pris som alla har råd med. Det är det vi arbetar för varje dag och vi försöker alltid att bli bättre på det. Så att ni ska kunna få hänga med lite bakom kulisserna har vi tagit ett litet snack med oss själva, om oss själva, om vår skärmtid, om “success”, och om hur det borde firas.

Anthon Louis, 29 år gammal är utbildad i marketing på CBS. Anthon är förutom heltidsanställd i BAREEN T-SHIRT också partner i nattklubben MUSEO, vinbaren Poldo, och restaurang Skindbuksen.

- När vaknar du?

“Det varierar mycket morgon från morgon - det beror på om jag har möten. Jag försöker att inte lägga några möten före kl. 09, då jag är bra morgontrött. I gengäld fungerar jag dock riktigt bra om natten - rätt praktiskt, då jag arbetar med nattliv”.

- Vad var din skärmtid förra veckan?

“4 timmar och 32 minuter… Den svänger rätt mycket. Allt från 2 timmar till 7 timmar. Jag är nästan alltid på löpande fot, och använder min telefon långt mer än min dator - största delen av mitt arbete är ju att kommunicera med människor via telefonen. Men jag har också perioder då Photoshop är programmet som får mest uppmärksamhet - i dessa perioder flyttas en del timmar från telefonen till datorn.”

- Vad har du saknat mest under coronan?

“Jag saknar att äta på restaurang utan en plan - och sen bara se vart kvällen tar en. Möta folk man inte hade planerat att möta. Så saknar jag också - som resten av världen - att resa. Saknar att spela ishockey och lyfta vikter i centret. Är pisstrött på att springa samma löptur varje dag”.

- Vem vill du helst se i era kläder?

“ALLA! Men naturligtvis hade det varit sjukt att se Obama i vår classic vita T-shirt. Eller kanske också Kanye i vår Box Fit. Jag ska nog sända dem ett par T-shirts”.

Frederik Moepå 33 år är företagets ålderspresident - han är utbildad som E-concept developer på KEA, är delägare av flera online verksamheter och älskar att vara aktiv på racercykeln och i crossfit.

- Första klädesplagget du var riktigt glad för som barn?

“Måste vara mina vita adidas superstar, som jag också blev konfirmerad i. Första “plagget” jag verkligen kan komma ihåg, att jag var glad för”.

- Vad är dina favoritkläder att ha på?

“Turtleneck om vintern och cap om sommaren. Älskar också den klassiska svarta hoodien, som både kan användas till att slappa på soffan eller till en tur på stan. Jag använder annars i stort sätt alltid våra egna T-shirts innanför, och 3 utav 4 sommardagar”.

- Hvad håller dig vaken om natten?

“Inget, förutom min nya granne på 22 år, som har en dygnsrytm som Anthon, är säker på att han slår bakåtvolter i sitt vardagsrum. Jag sov som en dröm innan han flyttade in”

- Vad var din skärmtid förra veckan?

“1,5 timmar på mobilen och 9 timmar på datorn dagligen. Det är ju egentligen lite sorgligt, men att jag gör sker vid en skärm, och det är nog det jag är bäst till - man är väl lite av en nörd”.

Frederik Pitter på 32 år är far till två. Frederik är utbildad läkare och arbetar under dagarna med läkemedelsindustrin. Han har alltid haft en passion för företagande, vilket är varför han också är igång med att studera HD  på CBS.

- Vad håller dig vaken om natten?

I ögonblicket gör mitt yngsta barn på 3 månader ett ihärdigt försök till att hålla mig och min flickvän vakna. Jag sover vanligtvis ganska tungt själv, men kan enkelt bli spänd/nervös innan vi lanserar nya produkter/projekt. Så ligger jag och tänker igenom olika scenarier: “vad nu om…” och möjliga lösningar på imaginära problem. Det är lyckligtvis sällan den blir mer än 01-02 innan jag sover.”

- Hur firade du sist en success?

“Jag kan inte komma ihåg det - det är något jag gärna vill bli bättre på! Vi är generellt dåliga till att fira saker i vår lilla verksamhed. Det är faktiskt en av våra mål för 2021: Bli bättre till att sätta mål och så fira dem, när vi når dem - för vi når dem faktiskt rätt ofta. Det må vara något som vår nattliv expert att iscensätta ett “firande”. 

- Vad var din skärmtid på din iPhone förra veckan?

“Ouff, cirka 3,5 timmar per dag. Jag försöker faktiskt att skära ner min skärmtid - har tagit bort många notifikationer för att få lite mera ro. Dock blir en del arbete gjort på löpande fot. Försöker att lägga undan telefonen helt mellan 17-20 - intill vidare med medium success”.

- Vad hade varit ett “wow vi är helt i mål”- ögonblick för dig?

“Att bli populära utanför Danmark hade varit sjukt. Då vi startade med förråd hemma i vardagsrummet, verkade det ju helt orealistiskt och omöjligt, och vi hade nog aldrig vågat hoppas på att det kunde bli en “riktig” verksamhet. Det blev det. Så nu får vi se vad framtiden kommer med”.

Mathias Rokkjær Klitgaard på 32 år är heltidsanställd i BAREEN T-SHIRT. Mathias är utbildad på CBS med profil inom shipping och står därför för produktionen och logistiken i verksamheten. 

- Första klädesplagget du var glad för som barn?

“En Arsenal-fotbollströja jag fick av min onkel. Det har varit många hårda men stolta år av att stötta Arsenal”.

- Vad saknar du mest under corona?

“Utan tvekan att resa! Och att möta folk som förut. Det kan självklart låta lite “priviligerat”, därför det är många andra som har det svårare än vad vi har det i Danmark, men att resa saknar jag verkligen”

- Citat som du alltid kommer tillbaka till?

“Min morfar sa alltid till mig: “Du skall inte bråka med dem du håller av - det är det dummaste du kan göra” - och “Om du är i tvivel, så är du inte i tvivel”. Det är två meningar som jag ofta använder.

- Vad hade varit ett “Wow, vi är helt i mål”-ögonblick för dig?

“Vi kommer aldrig helt i mål tror jag. Det blir en lång men cool resa dessa nästa par år. Men om vi en dag listar oss på Nasdaq, så tror jag vi stannar till och säger “wow” allihopa”.

 

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: