Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Fri frakt från 599 kr l Fri retur l Leverans: 1-2 dagar

Det man ska veta om oversized t-shirts

2022-10-19

Det man ska veta om oversized t-shirts

 

Hos oss kallas oversized för Box Fit

Oroa dig inte, vi kommer inte att återinföra XXXXL-tröjor från 90-talet. Se den mer som en direkt inspiration från 90-talets skateboardåkare - boxig, baggy och tillverkad av ekologisk bomull som håller i evigheter. Det finns några faktorer som spelar in när du stylar en box fit t-shirt. För det första är det passformen - överdimensionerade t-shirts ska vara tillräckligt stora runt kroppen så att du kan stoppa ner t-shirten på ena sidan i byxan eller bära den med ett bälte. För det andra är längden på T-shirten viktig: jämförbar med dam-T-shirts ska Box Fit T-shirten falla en bit under midjan.

Du hittar vår Box Fit i 2 olika versioner som skiljer sig åt i tygets tjocklek, och designen på kragen. Box Fit Light har en smalare krage och tillverkas i mindre bomull och är därför lättare än vår Box Fit Heavy, vilket gör den perfekt till sommaren.

 

Box Fit t-shirtens passform

BAREEN har designat en passform som ska passa dig perfekt. Även om t-shirten ska sitta överdimensionerad är det också viktigt att den inte ser för stor ut. Å andra sidan får den inte heller sitta tight på kroppen, det är inte denna modell skapad för. BAREENs Box Fit T-Shirt är skuren med ‘drop down’ axlar för att ge den en avslappnad passform. Det betyder att armen börjar längre ner på skuldran. Vi på BAREEN har designat Box Fit T-shirt i 8 olika färger.

Så stylar du en Box Fit t-shirt

Den ultimata vinnaren bland t-shirts är den klassiska passformen i kombination med blå jeans, precis som den ‘blue jeans baby’ Elton John sjunger om i ‘Tiny Dancer. Oavsett hur många gånger outfiten bärs går den aldrig ur mode, aldrig ur tiden.

Ta hand om din t-shirt på rätt sätt

Om du vill investera i en T-shirt av hög kvalitet som håller länge finns det några saker du bör tänka på. Ett tips för kvinnor eller pojkvänner med flickvänner som snor ens t-shirts, är att vara försiktig med smink på vita t-shirts. En liten livräddare kan vara att lägga en handduk i kragen när du tar på dig T-shirten så att sminket inte gnider av sig på T-shirten. När det gäller tvätt har du säkert hört 100 gånger att du inte ska tvätta med andra färger och helst inte i över 30 grader. Detta är viktigt om du vill behålla den vita färgen och passformen på t-shirten

 

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: