Alltid bareens mängdrabattAlltid bareens mängdrabatt

BAREEN x KLARNA

2021-10-28

BAREEN x KLARNA

BAREEN T-SHIRT kommer nu äntligen till Sverige, och vi ser fram emot att kunna dela våra älskade T-shirts med hela Sverige. Våra T-shirts säljs online från vår hemsida bareentshirt.se, och levereras snabbt till alla hörn och kanter i Sverige. När man har handlat våra T-shirts tills nu har man enbart kunna betala på det traditionella sättet med kortbetalning vid beställning. Nu är vi dock otroligt glada och stolta att kunna presentera att vi har ingått i ett samarbete med ingen annan än Klarna, och att man nu äntligen kan betala med Klarna som betalningsalternativ.

 

Vi ser det som ett stort steg i rätt riktning att kunna upprätta ett starkt samarbete med ett så stort svenskt företag som Klarna. Det är för oss en av våra första steg mot att kunna erbjuda våra T-shirts till svenskar på ett sätt svenskar är vana vid, genom Klarnas smidiga betalningssätt. Deras betalningssätt går som hand i hand med vår verksamhet, och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att shoppa först, och betala sen. Genom Klarna får man möjligheten att få hem sina T-shirts, pröva dem och om man mot förmodan inte tycker om dem (vilket vi dock är övertygade om att ni kommer göra) kunna skicka tillbaka dem utan att ha betalat - tack vare Klarnas 30 dagars betalningsmöjlighet.

 

Klarnas resa från en startup från Handelshögskolan i Stockholm till den stora fintech gigant idag är en något som inspirerar en startup som oss själva. Tillsammans kommer vi arbeta för att stärka vårt varumärke och trovärdighet i Sverige och hjälpa Klarna stärka sitt varumärke i Danmark.

 

Om BAREEN T-SHIRT

BAREEN T-SHIRT är ett klädföretag från Danmark baserat i Köpenhamn. Det är skapat av fyra danska vänner som alla hade en förkärlek till T-shirts, men var så extremt frustrerad över att de aldrig kunde finna en bra T-shirt där kvalitet, passform, hållbarhet och ett rimligt pris samspelade i en och samma T-shirt. Till sist gav de upp jakten och bestämde sig för att göra den själva. Resultatet efter en lång process av tester och försök blev BAREEN T-SHIRT, en T-shirt de är så stolta över att det nu är den enda T-shirten de själva går i. Det började med en enkel svart och vit T-shirt, men nu finns allting från Long sleeve T-shirts, V-neck T-shirts, Box fit T-shirts i unisex modell och en speciell T-shirt anpassad till kvinnor i flertalet färger. Alla BAREEN T-SHIRTS uppfyller dock samma parametrar, bra kvalitet, hållbar produktion, snygg passform som inte försvinner efter några tvättar och allt det till ett rimligt pris.

Korg


Din varukorg är tom

Se dina produkter: